La nostra classe

La nostra classe
Ens agrada molt educació física

dilluns, 30 de maig del 2011

Sortida a Sa Bassa Blanca


El passat dimecres 18 de maig la nostra classe i la de 6e B vam anar a Sa Bassa Blanca, un museu d'art que es troba a Alcúdia.

Allà hi viuen els Sr. Yannick i Ben Jakober que són els que van comprar la finca. A més a més de fer art, també son col.leccionistes de quadres.
Com als amos els encanta la naturalesa han construit el museu sota terra i de fora només hi ha els jardins amb les seves escuptures gegants de granit.

Hi ha una sala que es diu "Nins".Es tracta d'una sèrie de pintures de prínceps quan eren petits. Vam aprendre que se casaven quan només tenia 12 o 13 anys i que els reis elegien l'esposa del príncep i que havia de ser de sang blava. Així als quadres hi posaven una sèrie de símbols per comunicar-se, com per exemple si un nin duia un ocell agafat a la mà significava que la seva mare era morta o que el nin estava malalt.

Una altra cosa que vam aprendre es que els nins tenien més importància que les nines i com que tenien por que se'ls duguessi el dimoni (perque se morien molt joves) els posaven roba de nines fins als 7 anys.

També vam veure les esculptures al jardi. Eren còpies molt modernes d'unes figures molt antigues i les havien fetes el Sr. Jakober.

Finalment el que me va agradar més és una sala que es deia Sókrates que tenia un fóssil de rinoceront lanut, un quadre que posava CO2, una xupa gegant i més coses.

Va ser fantàstic!


Extractes dels escrits de Miriam Luna i Andrea Portales.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada